123D Sculpt

123D Sculpt 1.0

Beeldhouwen op je iPad

VOOR

  • Gemakkelijk in 't gebruik
  • Professioneel pakket

TEGEN

  • Wij vonden ze niet

Uitmuntend
8

123D Sculpt is een gratis app waarmee je beelden maakt op je iPad. De software heeft een groot aantal basismodellen klaarstaan, die je naar smaak aanpast en vervormt tot ware kunst. Met je vingers draai je, vergroot je en verklein je het digitale (stand)beeld, wat prima werkt.

Autodesk staat bekend vanwege de industriële ontwerpsoftware (AutoCAD en Autodesk 3ds Max maar onlangs bracht het een aantal fijne gratis ontwerp-apps voor de hobbyisten onder ons uit. Zo maakte de ontwikkelaar het plezante Autodesk 123D Catch, waarmee iedereen modellen kan maken met een iPad. Autodesk 123D Sculpt is gericht op beeldhouwen, wederom werkt het prima op een aanraakscherm.

Je kiest om te beginnen een basismodel, bijvoorbeeld een buste, geometrische vorm of een object (schoenen, T-shirts, auto's, etc.). Daarna staat een hele rits instrumenten aan de linkerkant van het scherm klaar. Hiermee breng je reliëf aan, haal je stukjes weg of verander je de vorm compleet. Net als bij real life beeldhouwen verfijn je de gekozen basisvorm tot in de puntjes, totdat het gewenste beeld ontstaat. Daarna verf je desgewenst je creatie met een kwast uit de gereedschapskist.

123D Sculpt is een heerlijke app, die beeldhouwen mogelijk maakt op je favo tablet. De interface is intuïtief, de meegeleverde basismodellen zijn prima uitgangspunten. Met 123D Sculpt maak je in een mum van tijd een digitaal standbeeld én indruk op je vrienden.

Meeste downloads Fotografie voor Iphone

Meer
123D Sculpt

Download

123D Sculpt 1.0

Beoordelingen about 123D Sculpt